Niin tämä piirroshan suurempi urotyö ihmiskunnan historiassa kuin se, että Jeesus meni kuolemaan ristillä teidän kiittämättömien ateistiäpärien puolesta, niin että olkaas nyt, niin helvetin kiitollisia, kun viitsin edes skannata ja laittaa sen nettiin. Ihan vain sen takia, että tiedätte olevanne kyvyttömiä käyttämään samoja mustan ja valkoisen sävyjä, ettette loukkaa niiden syvintä olemusta (lue: kaikki kuvat joissa käytän mustaa tai valkoista).

Tällaista taideteosta kukaan ei ole pystynyt aiemmin tekemään eikä tule myöhemminkään (paitsi tietenkin minä), koska kaikki muut ihmiset maan päällä ovat niin pirun ’peukalo keskellä kämmentä’ –kyvykkyysluokkaa, ettei moinen tule onnistumaan heiltä vaikka antaisi kaksi ikuisuutta aikaa. Senhän näkee jo jokaisesta viivasta, että sen tekijä on yliolento, jollainen astelee maan päällä vain sen takia, että hän antaa toistaiseksi painovoiman olla olemassa.

Tämä kuva kertoo teille, että ihmiskunta voisi pikkuhiljaa nostaa minut uudeksi jumalakseen, koska kaikki entiset ovat vain paperia pelkästään tämän työn rinnalla, niin sen tekijänä olisi vähintään kohtuullista tulla palvotuksi. Nyt pitääkin vain odotella, että Suomen valtio maksaa muutaman miljardin, että saa laittaa johonkin pölyiseen museoonsa kopin tästä työstä. Ettei alkuperäinen vain epähuomiossa ole kosketuksissa normaalien ihmisten kanssa, etteivät sen herkät värit sekoitu toisiinsa, mikä pilaisi sen täysin ja kyseinen henkilö (ja hänen sukunsa) olisi teloitettava ja tuomittava helvettiin tästä synnistä.

 

-Juu, edeltävä teksti on vastalause sille, että taiteentekijöillä on ikävän monella tuntemallani tapana vähätellä kyvykkyyttään, että ei tuota kannata ottaa ihan todesta. Mutta onhan tuo piirros silti ihan pirun hyvä, niin kyllä sitä voi hiukan kehua.

Sain muuten idean kuvaan tästä